JAG SÖKER SVAR

Jag söker svar hos läkarhus, gynekolog, psykolog och inombord. Jag söker svar på vad det är som får mig att må så trasigt som jag mår just nu. Jag har varit ganska svajig i själen sedan tonåren, men nu är jag svajig även i min kropp.

Det var länge sen sist som jag skrev något här, men tiden känns ändå så nära. Avlägset och långt bort, men känslan från de svåraste dagarna känns som om de vore endast några veckor ifrån. Det skrämmer mig då jag förstår hur mycket jag missar på vägen. Hur många jag stöter bort. Nu står jag här, verkligen mitt i livet och mina älskade förstfödda tjej fyller snart 21 och den yngsta 15 år. Det var ju den här tiden som jag trodde skulle vara den bästa. Men jag har kanske inte riktigt kommit dit än?

Jag var hos gyn idag då många runt mig och även jag tänkt att det kanske är klimakteriet som sätter igång? Jag var hos gyn även för 2-3 år sen när kroppen började svajja och då var jag inte alls i PreClim. Men det har ju liksom inte blivit bättre, jag har gått upp 15-20 kg och helvetet vill inte ge med sig därinne. Så idag var jag på Rosenlund där gyn sa Nej, inga tecken på nått sånt. De tog blodprover och väntar på svar nu.

Så jag vet vad svaret nog är.

Depression

Återkommer med nytt inlägg OM …
TRÅNING, KOST, KÄRLEK & VÄNNER

One thought on “JAG SÖKER SVAR

  1. Hej..jag vill tipsa dig & alla andra här & runt om i världen att läsa böckerna & gå in lyssna på ”Medical Medium Anthony William”.

    Jag Har & håller på med några av ”deras” 🙂 tips sedan Midsommar 2023 & de 👍 funkar🙂🙂🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.