VID DIN SIDA PAPPA

Lilla pappa, som du kämpat genom livet.

Du sa att du inte ville opereras nu när du äntligen fått livsgnista att komma tillbaka och att du äntligen orkade promenera en stund om sgen. Du har ju fått höra av din läkare (som nu gått i pension) att du inte ska opereras något mer. Men hans läkare propsade på att detta bara var ett litet enkelt ingrepp för att avlasta din njure.

Jag som trodde att vi skulle hämta hem dig, men när vi kom in till akuten i söndags förberedde läkarna oss på att ta farväl av dig, för all framtid. Du fick en blodförgiftning och hamnade i medvetslöshet. Ingreppet du gjorde på måndagen misslyckades.  På lördagen åkte jag in med dig till akuten och på söndagens undersökning sa dem att slangen på din nefrostomi hade lossnat. De satte dit den igen, men allt hade redan gått åt helvete. Du fick en blodförgiftning.

Du sa om och om igen att du inte ville opereras nu när du äntligen fått livsgnista att komma tillbaka och att du äntligen orkade promenera en stund om sgen. Du har ju fått höra av din läkare (som nu gått i pension) att du inte ska opereras något mer. Men hans läkare propsade på att detta bara var ett litet enkelt ingrepp för att avlasta din njure.

Vi berättade ju flera gånger att du inte skulle gå med på denna operation, men din läkare försäkrade oss om att det skulle gå bra. MEN vi vet ju hur det går och att läkarna fortsätter att leka med dig gör mig så förbannad!

Du hamnade på avdelning och jag stannade hos dig hela natten. Du blev stabil igen rätt fort och du kom tillbaka. Jag älskar dig och du ger inte upp så lätt, även fast jag vet att du skulle vilja för att slippa lida. Men det var inte din tur den här gången heller.

Det handlar hela tiden om att lära sig att leva med smärtan, sorgen och orättvisan, som om det vore en envis släkting som man måste dras med. Men jag önskar att du ska få någon slags rättvisa utav livet och dess öde en dag. Jag gråter och skriker av sorg och vrede inombords varje minut, varje dag år ut och år in. Det svider så in i helvete hur någon ska behöva lida så oerhört. Jag gör allt i min makt för att vara den bästa av barn, jag vill se dig glad igen lilla pappa. ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.