VÄLJER EN PLATS I STILLHET

Jag tog ett djupt andetag, luften som vidgade mina lungor höll jag kvar inom mig tills jag inte orkade bära det längre. Då andades jag lugnt ut igen, jag gjorde mig själv modig och tog ett beslut igår.

Jag tog dem där osköna stegen mot det okända igen, men eftersom jag befunnit mig där ett flertal gånger förr vet jag att jag alltid hittar en fin väg ut därifrån. Starkare, smartare och kanske till och med lite vackrare. På insidan i varje fall


Jag är aldrig rädd för att prova nya saker då den kunskapen jag får utav det gör att jag stannar upp och går vidare åt ett annat håll när saker känns fel. Men ni anar inte hur mycket jag längtar efter att hamna på en plats som är rätt.

Men jag måste göra så här istället för att krascha!
För när jag inte hinner med i vardagens alla måsten och i andras kaos utan att få min återhämtning. När tankarna som jag går och bär på skapar huvudvärk. Då har jag lärt mig att stanna upp, vända mig om, andas lugnt för att sedan ta några steg tillbaka och känna efter vart jag är på väg.

LÄRDOM:
Jag vill inte famla runt i det geggiga mörkret igen.
Kaoset i mitt liv skapas endast om jag själv tillåter det.
Endast jag bestämmer hur jag ska må
Jag väljer nu att stanna upp för att må bra.
För när det är försent, ja då är det försent.

Jag väljer en plats i stillhet och reser mig endast upp igen när jag funnit ett lugn i min själ som visar mig vägen där jag mår bra.

Jag vill arbeta med välmående och få människor i balans… det är den byggstenen som jag ska bygga vidare på nu.

One thought on “VÄLJER EN PLATS I STILLHET

  1. Japp det tycker jag du skall göra med sätt upp din mål det du verkligen vill göra detta har jag gjort satt upp ett mål

    Hittade dig här på sidan fortsätt gärna med era utlägg så kommer jag att läsa dom ofta

    Önskar er en fantastisk Lördag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.