SPLITTER $ GLAMOUR

SPLITTER $ GLAMOUR

50 skjutningar hittills bara i år.
Sista dagen på vecka 39 2022 idag.

Så har vi nedan den långa varianten “för er som orkar bry er”…

Våra barn och ungdomar har vuxit upp med Snabba cash, Tunna blå linjen, Södertäljepoliserna mfl. Den “riktiga sanningen” som vi vuxna nu normaliserat på tv och på internet (gårdagens tidningar). Det är serier, filmer och dokumentärer som ni lättillgängligt visar upp som om det vore smågodis på en lördagkväll! Min 13 åring med kompisar har sett den nu (Snabba cash säsong 2) och dem diskuterar den och frågar mig om det finns andra serier som är som den. Varför då undrar jag, det är ju bara att gå ut till parken så kan ni uppleva och leka det riktiga hollywood livet själva. Har ni tur kanske ett filmteam finns där också och fångar “verkligheten” och ni fick huvudrollerna.

Jag blir på riktigt illamående och förbannad när jag ser er sitta i soffan på nyhetsmorgon och gör reklam för Snabba Cash och skryter om hur mycket mer våldsam den nya säsongen är!! 🖕Fuck you in your face säger jag till er som bidrar till eländet!

Skärp er och ta ansvar för vad ni sprider för skit till våra barn och ungdomar. Hur kan ni ens välja att ta in detta som inslag på morgonen?? Ta ansvar för att det är NI som normaliserar detta genom att visa upp skiten och snacka om det som att det är en bra grej med mer våld!?! Asså på riktigt 🤮?! Ta ert ansvar och glamourisera inte det här nu!

Det är som att min egna generation skapat detta kaos istället för att ta ansvar och ge våra barns generation trygghet! Vi är helt maniska att få berätta hur synd det är om oss så vi skapar trauma till alla istället för kärleksfull trygghet. Vår generation är förtrollade i hur mycket vi äntligen kan göra med dagens teknik att vi glömmer bort att se efter vad våra barn ser på nätet. Vi kliver över våra barns döda kroppar för att göra musik, film och serier som visar upp hur synd det är om mänskligheten istället för skydda våra barn från att se eländet som dem har svårt att bearbeta och tror att det är den enda verklighet som finns. Vad är det då för mening med att leva? Tänker vi som bryr oss.

Gå ut på gatorna i verkligheten istället. Ta hem era barn på kvällarna istället för att dem ska springa runt på gatorna och leta pengar. Uppfostra och älska era barn, se till att dem vill vara hemma. Var närvarande och servera mat och kärlek. Fråga dem hur dem mår. Ta hem deras vänner och bjud dem på middag och en pratstund. Se till att dem utbildar sig och beter sig bra mot sina lärare.

Jag har bestämt mig för att ha en “nära” kontakt med läraren som har den närmsta kontakten med mitt barn. Mitt barn behöver det för hon är en av dem som inte riktigt förstår sig på det verkliga livet ännu och jag kommer gör allt i min makt för att hon ska förstå att allt kan bli bra utanför “dårskapet” som pågår där ute. Verkligheten som gör dem och oss alla psykiskt ostabila och oroliga för framtiden.

Jag är mamman som gärna bråkar för att det goda och kärleksfulla en dag ska vinna!
För att mina barn och deras vänner en dag ska förstå hur sjuka i huvudet vår generation var som skapade detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.